Vogel vouwen van papier

Vogel vouwen van papier

Origami gebruikt een beperkt aantal vouwen en door de combinatie hier van zijn er velen ontwerpen mogelijk om te maken, dus ook kan je een vogel vouwen van papier. In deze vouwkunst mag alleen gevouwen worden en dus niet geknipt. Dat maakt het gelijk al een stukje moeilijker. Ook heb je redelijk wat inzicht nodig om de stappen makkelijk tot je te nemen om een ontwerp te maken, zeker als je wil “freestylen” zonder voorbeelden zoals Hans van Dijf.be dat aanraadt om maximaal je creativiteit de vrije loop te laten gaan.

Wat kan helpen hierbij zijn dan ook serie plaatjes van hoe iets kan worden gecreëerd. Een stappenplan dus van een ontwerp die je zelf ook wilt maken. Papier vouwen word zo wel een stukje makkelijk, maar het blijft altijd even puzzelen. Denk niet te snel dat het heel makkelijk is, want met papier vouwen kan je soms aardig vast lopen.

Het blijft altijd leuk om dieren te vouwen van papier en de meest geliefde om te vouwen blijft toch een vogel. Het is niet alleen een mooi dier, maar ook is het een simpele manier om kennis te maken met origami kunst.

Voor veel mensen zijn vogels een bron van inspiratie. Hoe ze vliegen, maar ook hoe je ze natuurlijk kunt vouwen. Je hebt verschillende technieken en verschillende soorten uitvoeringen. Een vogel van papier vouwen is gewoon leuk!

Drop Your Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.